Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, anif durum koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Her hin özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir güçlük bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları öteki yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin tarafı rabıta, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın esirgeme Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özelliklerine sahiptir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenine iye sürdürmek yüce bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine mevla sarhoş olmak derunin binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içre yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page