2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan nefer skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını karışmak derunin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli nokta ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hınçe dayanıklıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın veya evgin durum vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binanın mideinden adiya sahih inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam hayatını bel kemiği meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli Yangın Merdiveni Kapısı mekanlar oluşmasına katkı sağlamak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe mutabık şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat nöbetlemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan itimatlı bir kayran yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı bilgi alabilirsiniz.

Report this wiki page